jacuzzi gebruiken in winter

Jacuzzi gebruiken in de winter

Een jacuzzi gebruiken in de winter

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is een jacuzzi te gebruiken in de winter.  Het tegenovergestelde is waar. Een jacuzzi is perfect te gebruiken in de winter. Heerlijk genieten van 37 graden in je eigen wintertuin. Creëer je eigen welness resort!

Terwijl de sneeuw op de boomtoppen ligt en alles om je heen helderwit is, kun je heerlijk genieten van warm water. Geniet ’s ochtends, in de namiddag of ’s avonds als het donker is van de overweldigende luxe. Door verlichting, heerlijke massagefuncties en het lekkere warme water kan je een jacuzzi bij elke weersomstandigheid gebruiken.

Stel je voor: een heerlijk muziekje via het bluetooth entertainmentsysteem, bruisend massagewater en een ongekende sfeer. Ook dat is mogelijk met een jacuzzi in de winter.

Spabad voor alle weertypes

Een jacuzzi is ontzettend goed voor je weerstand en gezondheid! Door een spabad te gebruiken in de winter, zorg je voor het wisselbad effect. Je relaxt in heerlijk warm water van 37 graden, terwijl de omgevingstemperatuur rond het vriespunt is.

Onze spabaden kun je ook prima gebruiken in regen. Door de goede isolatie aan de buitenkant van de jacuzzi zijn de onderdelen beschermd tegen de lage temperaturen.

Hotspring jacuzzi in winter gebruiken

Jacuzzi winter checklist

  • Als je je whirlpool niet gebruikt, sluit je vanzelfsprekend de cover. Op deze manier blijft het water ook warm;
  • Voor een constante waterkwaliteit gebruik je net zoals in de zomer een chloortablet samen met bijvoorbeeld het AquaFinesse onderhoudspakket;
  • Zorg ervoor dat de heater van het water automatisch het water opwarmt;
  • Draai je lucht jets uit als je je jacuzzi niet gebruikt;
  • Wil je je spabad liever niet gebruiken in de winter? Zonde! Zorg er in ieder geval voor dat het water uit alle onderdelen verwijderd is.

Gemiddeld stroomverbruik jacuzzi

Logischerwijs stel je jezelf de vraag hoe het zit met het stroomverbruik van je jacuzzi in de winter. Vanzelfsprekend verbruikt en verdeeld een spa in de winter op een andere manier haar energie. Bij lagere temperaturen zal de jacuzzi meer zijn best moeten doen om het water op te warmen. Eenmaal opgewarmd blijft de watertemperatuur perfect op niveau door de goede isolatie en het kwalitatieve whirlpoolsysteem van onze spa’s.

Bekijk ons assortiment in onze experience store

Ervaar de overweldigende luxe en laat je inspireren door hoogwaardige jacuzzi merken en modellen. Vak professionals helpen je graag bij het kiezen van het juiste model, passend bij jouw wensen en gebruik. Ben je nog aan het twijfelen tussen een hottub of bubbelbad? Lees dan hier meer over het verschil!

Voorbereiding en installatie van een jacuzzi
6 voordelen van Wellis Spa’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Categorieën