Voordelen-van-Wellis-Spa's

6 voordelen van Wellis Spa’s

Wellis Spa’s zijn spa’s van Europese kwaliteit en dat allen al maakt een behoorlijk verschil. Deze spa’s worden gefabriceerd in de grootste spabaden fabriek van Europa. Bij Wellis Spa’s staat de hoogwaardige productie in Europa centraal. Bij het ontwerpen van Wellis Spa’s kuipen wordt al het mogelijke gedaan om ze zo ergonomisch mogelijk te ontwerpen. Continue met de focus op het bieden van de beste gebruikerservaring.

In dit artikel behandelen we de 6 voordelen van Wellis Spa’s. Je oriënteert je gemakkelijk op de Spa’s van Wellis via onze website. Bezoek onze showroom en we helpen je graag bij het zoeken naar een spa die past bij jouw persoonlijke wensen.

1. Degelijke kuipopbouw van Lucite

De Wellis spa’s hebben een degelijke kuipobouw zodat bij een goede waterkwaliteit de levensduur van de kuip gegarandeerd is. Er is keuze uit diverse kleuren. Het frame van de spa is volledig behandeld, dat wil zeggen dat het de levensduur verlengt en het frame niet zomaar kan rotten.

2. Eenvoudige knoppen display voor gebruiksgemak

Daarnaast hebben alle MyLine Spa’s een knoppen display. Het Easy4-bedieningspaneel is een gemakkelijk bedienbaar display met drukknoppen. Eenvoudig in gebruik. Je vindt daardoor gemakkelijk elke functie die je nodig hebt. Achter één knop schuilt één functionaliteit. Met dit innovatieve bedieningspaneel heb je alle controle over je badervaring.

3. Gecko bediening en pompen

Pompen, besturing en onderdelen. Alles is van zeer goede kwaliteit en, hierdoor geen problemen met niet goed werkende delen. Alles is op elkaar afgestemd. Maar denk ook een aan de wijze van koppelingen en de montage van de jets. Met Europese standaard geproduceerd. Net even anders dus.

4. Ozonator

Bij de Wellis modellen is dit standaard ingebouwd. Een ozonator is een extra desinfectie systeem en zorgt ervoor dat je minder chloor of andere chemicaliën hoeft te gebruiken. (Bij de Sun (BP1) en Sun family (BP2) spa kan een ozonator ingebouwd worden.)

UVC behandeling jacuzzi

5. Energiebesparende isolatie door polyfoam

Alle Wellis Spa’s zijn uitgerust met erg goede isolatie. Dit zijn Polyfoam platen die aan de omkasting en de bodem van de spa zijn bevestigd. Dit is het idee van ‘huiskamerisolatie’. Dit wil het volgende zeggen: Wellis Spa’s worden tegen de buitenwand aan geïsoleerd, waardoor je minder stroom verbruikt. Dit komt omdat o.a. de grote stroomverbruikers (pompen) in de polyfoam isolatie liggen. Als je de omkasting van de MyLine Spa verwijdert voor onderhoud heb je geen last van purschuim.
lle Wellis Spa’s hebben standaard 1 cm isolatie. Bij de MyLine Spa’s is dit up te graden naar 3,5 cm. Waardoor je dus 30 tot 40% minder stroom verbruikt. Alle MyLine Spa’s zijn aan de buitenkant uitgevoerd in het grijs

Extra isolsatie

6. WiFi

Optioneel kan er bij alle modellen WiFi ingebouwd worden, met uitzondering van de Sun (BP1) en Sun Family (BP2) Spa. Door het inbouwen van WiFi kan je je spa bedienen met een speciale Wellis smartphone app. Met deze speciale smartphone app bedien je je spabad op afstand. Van watertemperatuur tot watercirculatie: je bediend het gemakkelijk via de smartphoneapplicatie.

Wifi bediening jacuzzi, smartphone

Jacuzzi gebruiken in de winter
10 tips voor het plaatsen van een jacuzzi in je tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Categorieën