Eersteklas Europese kwaliteit Wellis Spa’s met 21e-eeuwse technologie

Met trots voeren we het Europese merk voor spabaden en whirlpools: Wellis Spa’s in ons assortiment. In het bijzonder sluit de MyLine serie sluit mooi aan op de visie die we uitstralen als jacuzzi-aanbieder. Eenvoudig in gebruik, hoge kwaliteit en een degelijke afwerking.

Wellis Spa’s is Europese marktleider op het gebied van de productie en distributie van spa’s en spabenodigdheden.  Een echt familiebedrijf kun je Wellis zeker noemen. Met degelijke Europese kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs. De Wellis Spa’s laten je echt genieten van een eersteklas wellnesservaring. Hoogwaardige spa’s gemaakt in Europa.

Bijzonder aan Wellis Spa’s

 • Alle Wellis MyLine Spa’s zijn uitgerust met een Ozone generator.
 • Wellis acryl is van hoge kwaliteit: in totaal 6 jaar garantie op het kuipoppervlak en 10 jaar op de kuipstructuur.
 • Thermokamer techniek: constante watertemperatuur behouden doordat de warmteafgifte van de pompen en elektronica wordt gebruikt.
 • De verwarming, printplaat, WiFi, Bluetooth en het display zijn allen gefabriceerd door het Canadese elektronicamerk: Gecko. Je bent dus verzekerd van topkwaliteit.
 • Wellis Spa’s worden volledig in Europe geproduceerd.
 • Audiosysteem met Bluetooth is in vrijwel alle Wellis Spa’s te vinden. Zeer gebruiksvriendelijk en bruikbaar met ieder audio apparaat.

Highlights van de Wellis van de MyLine-serie.

 • MyMusic-audiosysteem: gemakkelijk te verbinden via Bluetooth.
 • MyJet nek- en schoudermassage: intense nek- en schoudermassage die de contour van je lichaam volgt.
 • Easy4-bedieningspaneel: nieuw ontwikkeld hoogwaardig bedieningspaneel, waarmee je alle controle hebt over je bad ervaring.
 • MySeat: de oplossing voor koppels. Dankzij het slimme ontwerp van Wellis is een verschil in lengte tussen jou en je partner geen probleem. Het ergonomische ontwerp van de haksteun zorgt ervoor dat zowel mannen als vrouwen comfortabel in de stoel kunnen liggen.
 • MyHip Jets: professionele taille- en heupmassagejets die de afvoer van de opgehoopte vetcellen rond de heup stimuleren. Zeer geschikt voor vrouwen, maar ook voor sporters. Unieke oplossing van Wellis.

Test je favoriete Wellis Spa op afspraak in onze showroom! Stel je vragen gerust aan onze vakspecialisten.

Nog meer goeds

Ben je je aan het oriënteren op het kopen van een jacuzzi? Dan is het zeer verstandig om Wellis Spa’s mee te nemen in je aankoopproces. Niet alleen gelet op prijs-kwaliteitverhouding en garantie maar ook op het gebied van massage en afwerking is Wellis Spa’s absoluut het overwegen waard. Degelijk en betrouwbare kwaliteit uit de grootste en meest vooraanstaande spa fabriek van Europa. Ervaar het zelf in onze showroom eventueel met een persoonlijke afspraak!

Bij het ontwerpen van zijn spa’s heeft Wellis rekening gehouden met diverse anatomische aspecten. Er zijn zelfs speciale jets ontwikkeld om de skeletspieren en het bindweefsel te bereiken. Beide hebben het meest te lijden onder onze dagelijkse activiteiten.

Ontdek de instaplijn van Wellis: MyLine. Uitstekend geprijsd, gebruiksvriendelijk en bijzonder stijlvol. De MyLine-serie bestaat uit meer dan tien verschillende betaalbare jacuzzi modellen en biedt voor ieder wat wils.

In onze winkel centraal gelegen in Limburg, te Sittard laten we je graag kennis maken met deze schitterende spa’s. Welk model spa er bij jou past kunnen we dan samen bepalen. Alle kennis om jou tot een goede keuze te laten komen is aanwezig, je mag zelfs proef zitten als je dat wenst. Kennis maken met een van de mooiste merken die verkrijgbaar zijn is dus nu meer dan ooit de moeite waard.

Jacuzzi gemaakt in europa
Close
Categorieën