Jacuzzi, Spa & Whirlpool Showroom

Heerlijk warm, bubbelend en masserend water. Een jacuzzi biedt luxe en comfort. Vroeger was een jacuzzi een echt luxeproduct. Maar de laatste jaren is het spa fabrikanten door de groeiende vraag en productiecapaciteit gelukt om goedkoper en efficiënter prachtige spa’s en whirlpools te produceren. Al jaren verkopen wij spa’s en jacuzzi’s van hoogwaardige merken waarvan de kwaliteit bewezen is. Graag laten we je kennismaken met de ongekende luxe dat een jacuzzi je kan bieden. Kom je een kijkje nemen in onze showroom?

Voor een optimaal advies werken wij op afspraak. Geef je komst door via onze kalender.

Whirlpool showroom in Limburg

In onze showroom hebben we verschillende spa’s van onder andere Wellis Spa’s en HotSpring Spa’s geëtaleerd staan. Prachtige modellen die illustreren hoe mooi een geavanceerd bubbelbad kan zijn. De heerlijke warme bubbels rond de 37/38°C en speciale jets maken jacuzzi’s een genot om te gebruiken. Een bubbelbad, ook wel bekend als jacuzzi is heerlijk, zowel in de zomer als in de winter. Wij zijn gevestigd shop in shop Timmermans Tuinmeubelen te Sittard.

Hoe werkt een spabad?

Een hottub of spabad maakt gebruik van warme luchtbellen en waterstralen. Speciale jets zorgen voor massage van een specifiek lichaamsgebied. Dit creëert een heerlijk ontspannend effect. Vaak kan er voor gekozen worden om enkel luchtbellen of waterstroom te verkrijgen. Met een jacuzzi of whirlpool geniet je van een continue warmte van 37°C. De temperatuur van een spa wordt geregeld via een ingebouwd verwarmingselement.

Openingstijden showroom

Ontvang professioneel spa advies op afspraak! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Reserveer je bezoek en wij zorgen voor een verkoopadviseur die voor je klaarstaat.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag zijn wij van 10.00 – 17.00 uur geopend. Wens je zeker van een persoonlijk advies te zijn zonder te hoeven wachten? Reserveer eenvoudig een afspraak. Na reservering ontvang je van ons persoonlijk nog een bevestiging van je afspraak.

Je vindt ons aan de Dr. Nolenslaan 149, 6136 GM te Sittard. (In het pand van Timmermans Tuinmeubelen Sittard) Hier presenteren wij de magische combinatie van de meest chique tuinmeubelen en de mooiste en beste merken jacuzzi’s voor de scherpste prijzen.

Onze merken

Een kwalitatief hoogwaardige spa met eerlijk prijskaartje. Dat is wat wij onze klanten graag bieden. Daar passen merken bij die kwaliteit garanderen en waar gekozen kan worden uit verschillende opties. Zo stel je je spa precies samen zoals jij hem graag wenst. Afhankelijk van het gewenste gebruiksdoel en je budget adviseren we een spa die het beste bij je past. Je vindt de volgende merken in ons uitgebreide assortiment:

Een jacuzzi heeft bewezen voordelen voor lichaam en geest. Zo geniet je van het warme water, de massage en alle extra voordelen van een jacuzzi.

Bel voor direct advies of meer informatie naar onze showroom: +31 644 347 985

Close
Categorieën