Fantastische jacuzzi merken

High-end spa’s met technologische hoogstandjes. Wij verkopen prachtige jacuzzi’s van PassionSuperior Spa’s en HotSpring. Ieder model is samen te stellen zoals jij dit wenst. Het grote voordeel van Passion, HotSpring en Superior spabaden is dat ze te verkrijgen zijn met verschillende extra opties en mogelijkheden.

Wij hebben een groot aanbod kwalitatieve spabaden met de beste prijs-/kwaliteitsgarantie. Een jacuzzi of bubbelbad in je eigen tuin, is geen onmogelijk droom. Vandaag de dag hebben gerenommeerde merken uiteenlopende modellen spa’s met diverse geavanceerde functies en mogelijkheden tegen scherpe tarieven kunnen fabriceren. Op deze manier kunnen we basismodellen tot extreem geavanceerde en meerpersoons spa’s aanbieden tegen scherpe prijzen.

Na een dag hard werken is relaxt genieten in een hottub of jacuzzi van HotSpring, Passion of Superior Spa’s is een van de fijnste dingen wat er is. Een momentje voor jezelf, in je eigen tuin. Heerlijk bruisend water en de werking van jets op je lichaam.

Jezelf letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe: met een spabad van Passion, HotSpring of Superior Spa’s  het is allemaal mogelijk! Bekijk onze online collectie en verdiep je in onze verschillende modellen en talloze mogelijkheden. Ook lees je hier meer informatie.

Wellis Spa’s

Hoge kwaliteit spa’s en jacuzzi’s met een vriendelijk prijskaartje, dat is waar Wellis Spa’s voor staat. Volledig ‘made in Europe’ dat maakt dat de spa’s zijn gefabriceerd onder hoge standaarden. Alle Wellis MyLine Spa’s zijn daarnaast uitgerust met een kwalitatieve Ozone generator. Ook is een echt pluspunt van Wellis Spa’s het speciale acryl. In totaal geven wij 6 jaar garantie op het kuipoppervlak en 10 jaar op de kuilstructuur.

Wellis Spa’s maken gebruik van thermokamer techniek. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van isolatie aan de buitenkant en de bodem van de spa. Zo wordt er een constante temperatuur behouden door middel van onder andere de warmte afgifte van de pompen en elektronica in de spa. Dit zorgt op zijn beurt weer voor het mede op temperatuur houden van het water. Dit is natuurlijk een slimme manier van energie hergebruiken en energiekosten laag houden. Wellis Spa’s zijn elektronisch ook volledig in te stellen en standaard uitgerust met een audio-systeem en Bluetooth. Laat het genieten maar beginnen!

Close
Categorieën