Jacuzzi Venray

Ben je op zoek naar een jacuzzi in Venray? Dan ben je bij Spabad Limburg op de juiste plek! Wij laten jou massage en wellness opnieuw beleven door middel van high-end spa’s en jacuzzi’s. Met onze topmodellen jacuzzi’s en spa’s hebben we oplossingen voor allerlei verschillende budgetten. Zo kun jij zowel in de winter als in de zomer genieten van een heerlijk moment voor jezelf of van een gezellig moment met je vrienden of familie. Wij van Spabad Limburg bieden de beste zwemspa’s en jacuzzi’s in Venray aan. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor alle bijbehorende accessoires en onderhoudsproducten. Twijfel niet langer om te investeren in luxe, ontspanning en gezelligheid. Bij Spabad Limburg vind je de beste wellness voor een uitstekende kwaliteit. Op onze website vind je ons gehele assortiment. Ook ben je altijd van harte welkom in onze showroom in Sittard. Wij vertellen je nu alvast wat meer over het kopen van een bubbelbad in Venray. 

Bubbelbad leeg

Jacuzzi kopen Venray

Waarom een jacuzzi kopen in Venray? 

Een jacuzzi kopen in Venray is meer dan een luxe. Het gebruik van een jacuzzi heeft namelijk ook vele voordelen. Naast dat een jacuzzi stress vermindert, laat het warme water ook je spieren ontspannen en je bloedcirculatie verbeteren. Ideaal voor mensen die veel sporten of lichamelijke klachten hebben. Wij hebben ook jacuzzi’s met lig- en zitplaatsen die een massage geven, dit wordt ook wel hydrotherapie genoemd. Daarnaast kun je met een jacuzzi ook nog eens heerlijk ontspannen middels aromatherapie. Er zijn verschillende geuren die in het water van de jacuzzi kunnen worden gedaan. Een jacuzzi kopen in Venray is een ultieme luxe: denk maar eens aan het heerlijke warme water en het mooie design. Naast dat je heerlijk alleen kunt ontspannen in je bubbelbad, kun je ook een avond met vrienden of familie doorbrengen in de jacuzzi. Ben jij al enthousiast geworden om een jacuzzi te kopen in Venray? Neem dan een kijkje op onze website. Daar vind je ons uitgebreide assortiment aan verschillende spa’s. Ook ben je altijd welkom in onze showroom. Daar kan een van onze adviseurs je altijd verder helpen.

Een greep uit ons assortiment

De beste prijs kwaliteit verhouding voor bubbelbaden in Venray

Spabad Limburg is dé jacuzzi winkel in omgeving Venray 

Wij van Spabad Limburg leveren als dé jacuzzi winkel in Venray jacuzzi’s, bubbelbaden en spa’s van de beste kwaliteit. Wij proberen er alles aan te doen om jouw ervaring rondom wellness naar een ongekend niveau te tillen. Dit doen we door talloze mogelijkheden, denk hierbij aan geavanceerde technologieën en aromatherapie in onze jacuzzi’s. Bij een jacuzzi in Venray kopen helpt een van onze gespecialiseerde professionals jou graag bij het vinden van de meest ideale optie. Dit doen we natuurlijk aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoeften. In onze showroom is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dit doe je makkelijk en snel op onze website via onze kalender. Zo ben je er zeker van dat je altijd goed kan worden geholpen. Door de topmerken die wij aanbieden ben je er altijd van verzekerd dat je bij ons geen verkeerde keuze maakt op het gebied van spa’s in Venray. Daarnaast staat de beste service bij ons voorop, denk hierbij aan goede garantievoorwaarden en de onderhoudsvriendelijkheid van onze producten. Ben je nog aan het twijfelen over een jacuzzi in Venray kopen? Neem dan contact met ons op! Ons team staat voor je klaar en beantwoordt je vragen graag. Wanneer je op zoek bent naar een jacuzzi in Weert, helpen we je graag hier verder. 

Lege Jacuzzi

Geniet van je eigen spa in Venray

Spabad Limburg is dé jacuzzi winkel in omgeving Venray 

Wij van Spabad Limburg leveren als dé jacuzzi winkel in Venray jacuzzi’s, bubbelbaden en spa’s van de beste kwaliteit. Wij proberen er alles aan te doen om jouw ervaring rondom wellness naar een ongekend niveau te tillen. Dit doen we door talloze mogelijkheden, denk hierbij aan geavanceerde technologieën en aromatherapie in onze jacuzzi’s. Bij een jacuzzi in Venray kopen helpt een van onze gespecialiseerde professionals jou graag bij het vinden van de meest ideale optie. Dit doen we natuurlijk aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoeften. In onze showroom is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dit doe je makkelijk en snel op onze website via onze kalender. Zo ben je er zeker van dat je altijd goed kan worden geholpen. Door de topmerken die wij aanbieden ben je er altijd van verzekerd dat je bij ons geen verkeerde keuze maakt op het gebied van spa’s in Venray. Daarnaast staat de beste service bij ons voorop, denk hierbij aan goede garantievoorwaarden en de onderhoudsvriendelijkheid van onze producten. Ben je nog aan het twijfelen over een jacuzzi in Venray kopen? Neem dan contact met ons op! Ons team staat voor je klaar en beantwoordt je vragen graag. 

Kom langs in onze showroom

Jacuzzi kopen in onze showroom nabij Venray

Op onze website vind je ons uitgebreide aanbod aan jacuzzi’s en andere belangrijke informatie. Mocht je voordat je een jacuzzi bestelt deze eerst graag in het echt willen zien of misschien zelfs uitproberen? Bestellen op de website is niet mogelijk, vrijwel iedereen komt ervoor langs in de winkel. Vanuit Venray is onze jacuzzi-showroom snel en makkelijk bereikbaar. De showroom is gevestigd in het pand van Timmermans Tuinmeubelen. Hier vind je een bijzondere combinatie van zeer chique tuinmeubelen en onze best verkochte jacuzzi’s. Deze tonen aan hoe mooi en fijn een geavanceerde jacuzzi kan zijn. De showroom van onze jacuzzi winkel nabij Venray is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. We raden je aan om een afspraak te maken om zeker te zijn van een persoonlijk advies zonder te hoeven wachten. Op zoek naar een bubbelbad in Maasmechelen? Ook dan heten we je graag welkom. Via de kalender kun je je komst eenvoudig doorgeven. Zodra je de afspraak hebt gepland, ontvang je van ons een bevestiging van je reservering. Kom je met de auto en maak je gebruik van een navigatiesysteem? Voer dan Nusterweg 119, 6136 KT Sittard als adres in om te voorkomen dat je in een ander deel van Sittard-Geleen terecht komt.

Spadbad showroom
Close
Categorieën