Goedkope jacuzzi of whirlpool

Een goedkope jacuzzi koop je bij Spabad Limburg. We voeren altijd de laagsteprijsgarantie op al onze jacuzzi en spa bubbelbad modellen. Dat betekent: ergens anders goedkoper gezien? Bij ons voor dezelfde prijs, met betere service! Kom langs in onze showroom in Sittard voor de beste deal. Op afspraak bieden we je tevens de mogelijkheid om de whirlpool van jouw voorkeur te testen.

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Een goedkope jacuzzi bij Spabad Limburg kopen, betekent topkwaliteit voor een scherpe prijs. Zonder consessies te doen op kwaliteit of service, bieden wij scherp geprijsde jacuzzi’s en bubbelbaden. Graag laten we je kennismaken met kwaliteitsmerken zoals Hotspring Spa’s en Wellis Spa’s. Betaalbare luxe voor iedereen. Dat zijn jacuzzi’s en spabaden van Spabad Limburg.

Het verschil in prijs tussen een goedkope jacuzzi en een iets meer geprijsde spa zit vaak in het aantal jets, technische mogelijkheden en extra opties. Zonder consessies te doen aan de kwaliteit, de bouw en de techniek van de spa zelf.

Onze spa’s zijn beter dan een Balboa jacuzzi

Want in bijvoorbeeld alle Wellis Myline Spa’s zit elektronica van Gecko ingebouwd. Een Canadese spa elektronica producent. Kwalitatief beter dan een Balboa jacuzzi en veel gebruiksvriendelijker. Je stelt gemakkelijk exacte filtertijden in en programma’s op maat.

Genoeg redenen om te kiezen voor een Wellis Spa, of een andere prachtige spa uit ons assortiment. De meeste luxe spa’s in ons assortiment hebben touchscreen en op alle modellen zit WiFi. Dit maakt het plaatje pas écht compleet en geeft een ultiem gevoel van luxe. Ook is het mogelijk om op ieder willekeurig model een WiFi app te installeren. Alle technische onderdelen zijn gefabriceerd door Gecko: dus Canadese topkwaliteit

  • Hoogwaardige verwarming en printplaat.
  • WiFi op maat beschikbaar.
  • Touchscreen display.

We hebben alle voordelen van een jacuzzi voor je op een rijtje gezet.

Close
Categorieën