Best geteste jacuzzi

Best geteste jacuzzi

Wij zochten voor jou de best geteste jacuzzi en hebben dus even lekker zitten bubbelen.

Wij bekeken, ervaarden en onderzochten voor jou diverse jacuzzi’s en kozen er een als best getest voor je uit. Hierbij hebben we gelet op de volgende punten;

  • Gebruiksgemak
  • Wellness gevoel
  • Efficiëntie
  • Energieverbruik
  • Kwaliteit

Selectie en keuze in de grote spawereld

Van de geteste jacuzzi’s bekeken we vooral welk merk en welk model ons zou aanspreken. Kozen wij niet de allerbeste, maar vooral lettend op de prijs -kwaliteitverhouding en de bovenstaande punten. We kozen dus niet het duurste merk of model, maar de spa die volgens ons het beste van alles biedt voor de meest attractieve prijs.
Het door ons gekozen merk is Wellis, een merk met een rijke historie. Met een jarenlange ervaring in het produceren van spa’s in de grootste whirlpool fabriek in Europa. Een Europees marktleider dus. Dit zie je zeker terug in de afwerking, degelijkheid en doordachte vormen van de zit en ligplekken.  Hierdoor zijn ze in staat een spa als beste getest te kunnen produceren en in Nederland te leveren via de officiële dealers. Wellis Produceert ook bubbelbaden voor binnen.

Maken we de keuze uit een van de 3 series. De Myline, Cityline of Peakline serie, dan kiezen we in deze voor de Myline met een aantal geweldige modellen. Met nek, schouder heupmassage jets. Welke een geweldig positief effect hebben op de bloedcirculatie in het lichaam.

Medisch specialist

We delen de persoonlijke ervaring van wetenschappelijk medisch specialist Dr. Andras Szabo in de uitingen over Wellis Spa’s.
“Behalve het in de basis regenereren van de nekspieren en alle spierengroepen, is het ook mogelijk om de ervaring van gewichtloosheid thuis te creëren.”

Specificaties van de beste geteste jacuzzi

Kiezen we voor een bad in de afmeting 215 x 215 cm, een gemiddelde afmeting voor een spa bad. Er zijn natuurlijk vele kleinere en vele grotere modellen leverbaar. Het is dus eigenlijk niet mogelijk om de best geteste spa te kiezen die voor ieder het meest geschikt is. Dit komt vooral ook omdat dit te maken heeft met de lichaamsbouw, de lengte en de wensen van jou.
We kiezen dus voor een spa als beste getest voor een gemiddelde afmeting met 6 plekken. Hier worden 49 jets op doordacht geselecteerde plekken ingezet, zodat er op de 5 zitplekken en 1 ligplek de juiste gebieden worden bereikt. In onze jacuzzi test is dit een gevarieerd aanbod voor iedere deelnemer.
De unieke en exclusieve Myseat lounge en relax plek maakt ‘m wel heel uniek ook nog. En dan de plek waar je schouders van bovenaf worden behandeld, je heupen en dijen. Dit zijn zulke geweldige plekken dat we deze spa gekozen hebben tot wel een beetje een alleskunner in zijn klasse.

Met een gewicht van 270 kg en 1180 liter, een degelijk geïmpregneerd houten frame. Een goede standaard isolatie van 1 centimeter, en optioneel de polar isolatie van 3 cm als optie is de isolatiewaarde ook helemaal goed geregeld. Een zeer eenvoudig te bedienen display en 4 knoppen van fabrikant Gecko.
49 jets, ozonator, 18 exlusive Leds voor Chromotherapy. De Buitenkant is vervaardigd van UV bestendig HorizontSide kunststof panelen met houten structuur.
De lange garantie op de kuip en techniek spelen zeker ook mee met onze keuze. Het vertrouwen in spa wordt hierdoor verder versterkt.

Onze keuze :

Dit is onze keuze voor de beste geteste spa in prijs en kwaliteit.  Maar ook in gebalanceerde en unieke functionaliteiten kozen wij voor het Model Venus uit Wellis Myline serie.

Wil je nu graag wat tips voor het plaatsen van deze of een soortgelijke jacuzzi? Klik dan hier. Ook lees je hier meer over de beste zwemspa’s van 2023.

Buitenzijde Jacuzzi

Buitenzijde beste geteste jacuzzi

Ligplaats jacuzzi close up

Ligplek best geteste jacuzzi

Best getest schouder, onderrug- en heupmassage

Zitplek met schouder en heupmassage beste getest

Polar isolataie rondom en bodem

Polar isolatie 3 cm best geteste jacuzzi

Gecko besturing

Besturing en pompen beste geteste jacuzzi
10 tips voor het plaatsen van een jacuzzi in je tuin
Kan ik in het bubbelbad als ik zwanger ben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Categorieën