HotSpring Spa’s: hoogwaardige kwaliteit spa’s

Met HotSpring haal je talloze technische mogelijkheden tegen een schappelijke prijs in huis. De geometrische lijnen welke je in de HotSpring spa’s terug vindt zijn adembenemend. Wij vertellen je waarom je moet kiezen voor HotSpring spabaden!

Verheugen op de koude winterperiodes

Een jacuzzi kun je perfect gebruiken tijdens de koudere winters. Het heerlijke warme water en de koude omgeving zorgt voor een wisselbad-effect. Ontzettend gezond en goed voor je lichaam. HotSpring spabaden hebben prachtige verlichting aan de binnen- en buitenkant van de spa’s en verschillende technische mogelijkheden met geavanceerde jets en entertainment systemen. Een HotSpring jacuzzi kopen is een goede keus!

HotSpring: ACE ready logoHotSpring: FibercorHotSpring: Watkins Wellness

Verschillen tussen diverse types HotSpring

De serie spabaden van HotSpring bestaat uit 4 lijnen. Te beginnen bij Freeflow en op deze manier wordt het assortiment opgebouwd naar de hoogste uit de serie: Highlife spabaden. HotSpring spa’s blinkt uit in ons assortiment vanwege haar technisch hoogwaardige jacuzzi’s en recente technische ontwikkelingen welke meteen zijn doorgevoerd in alle modellen spa’s.

HotSpring Freeflow

HotSpring Freeflow Spa’s worden in Mexico geproduceerd en zijn vervaardigd uit kunstmarmer. Uniek aan de Freeflow Spa’s is dat er geen extra isolatie nodig is. Daarnaast zijn Freeflow Spa’s uitgerust met een envoudig bedienigspaneel. Identieke jets uit RVS. Freeflow Spa’s passen perfect op (dak)terrassen met weinig plaats. Standaard worden de spa’s geleverd inclusief cover.

HotSpring Hotspot

HotSpring Hotspot Spa’s worden eveneens in Mexico geproduceerd. De spabaden bestaan uit meerdere materialen. Eenvoud in design staat centraal. Standaard ontvang je 2 jaar garantie op het bedieningspaneel, omdat het niet van HotSpot is. De HotSpot Spa’s bevatten 1 papieren filter en zijn Fibercore geïsoleerd. Jets zijn eenvoudig in gebruik. De HotSpot Spa’s zijn de enige in deze prijsklasse met de unieke Moto-DX massage!

HotSpring Limelight

HotSpring Limelight Spa’s worden in Amerika geproduceerd. Je ontvangt standaard 5-7 jaar garantie. Limelight Spa’s zijn afgewerkt zonder schroeven en hebben een dikkere body. Daardoor een hogere isolatie. Het filter is altijd afgedekt en Limelight spabaden bevatten een diversiteit aan jets. De spabaden worden altijd geleverd inclusief circulatiepomp. Limelight Spa’s warmen niet op via de jets. Dit maakt dat de jets afzonderlijk te regelen zijn. Dit scheelt energie bij gebruik door 1 persoon. 2 jets zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Een ozonator is optioneel bij deze variant!

HotSpring Highlife

HotSpring Highlife spabaden maken gebruik van spuit isolatie. Wat vooral opvalt is dat de opbouw strakker is afgewerkt. De Highlife Spa’s worden inclusief circulatiepomp + ozonator geleverd. Kenmerkend is de grote diversiteit aan jets. Moto-DX wordt daarnaast gestuurd met 2 slangen in plaats van 1. Kenmerken voor Highlife Spa’s zijn tenslotte het krachtige verwarmingselement van 1500 W, de 3 filters van kunststof en 100% filtratie.

Meer weten over HotSpring?

HotSpring spa’s bezitten talloze functies die jouw spa-ervaring naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan uitgebreide entertainment- en verlichtingssystemen.
Ook bezitten HotSpring spa’s geavanceerde filters en technieken die zorgen voor perfecte massage en schoon en warm water gedurende het hele jaar.
Een HotSpring spa heeft enorm veel voordelen. Ontdek ze zelf!

Waarom kiezen voor HotSpring spa’s?

  • Met HotSpring spa’s haal je een slimme spa in huis;
  • Geavanceerde opties en massage mogelijkheden;
  • Kleine en grote jacuzzi’s voor ieder gezelschap;
  • Kalmerende jets en de laatste technische trends verwerkt in de spa’s.

HotSpring jacuzzi kopen in Sittard?

HotSpring jacuzzi’s bestel je eenvoudig bij Spabad Limburg! In one megastore te Sittard hebben we 5 verschillende HotSpring spa’s welke je gezien moet hebben! HotSpring en Superior Spa’s zijn de twee topmerken welke we voeren in ons assortiment. Vraag direct online je offerte aan of kom langs in onze experience store.

Please install "Smash Balloon Instagram Feed" plugin to use this feature.
Close
Categorieën