Duurzame spabaden van Hanscraft

Echte Europese kwaliteit. Een spabad ervaring voor iedereen. Hanscraft Spa’s zijn Made-in-Europe en daarom van topkwaliteit. Geschikt voor elk moment van de dag!

Hanscraft kiest voor betaalbare luxe. Zonder concessies te doen in gebruikte materialen. Hanscraft Spa’s zijn betaalbaar voor gezinnen met kinderen, stellen en mensen zoals jou die luxe en spa’s waarderen. Met uiterste precisie en aandacht voor de kleinste details worden de spabaden met behulp van moderne robottechnologie vervaardigd.

Gegarandeerd jarenlang plezier

Hanscraft Spa’s staan garant voor jarenlang plezier tegen een betaalbaar prijskaartje. De kleinste details maken daarnaast een Hanscarft spa uniek. Elk spabad ondergaat een strenge duurzaamheidstest in reeele omstandigheden. 99% van alle defecten en storingen worden zo geelimineerd en voorkomen, zodat jij ongestoord kunt genieten!

De Hanscraft CSPP 3 Plug & Play en HC 7 spa zijn te bewonderen in onze showroom!

Gecontroleerd door fysiotherapeuten

Hanscraft Spa’s worden gecontroleerd door fysiotherapeuten. Dit maakt Hanscraft Spa’s de perfecte hottub ontworpen voor lichaam en geest. Martin Prochazka MSc, de fysiotherapeut van Tsjechische topsporters controleert bij alle Hanscraft Spa’s of het lichaam een natuurlijke positie kan aannemen. Een effectieve en natuurlijke massage van hoge kwaliteit wordt zo gegarandeerd.

Trendy en helemaal van deze tijd

Hanscraft Spa’s zijn uitgevoerd in moderne vormen. Met een eigentijdse omkasting en comfortabele kuip. Achter de ontwerpen van Hancraft schuilt de ervaring van Ondrej Kamenicky, M. Arcj. De unieke ontwerpen upgraden elke tuin. Een Hanscraft spabad is een echte eyecatcher!

Geen schadelijke materialen

Hanscraft houdt rekening met milieu en gezondheid. Alleen de hoogste kwaliteit materialen wordt gebruikt. Daarnaast worden alle overgebleven materialen gerecycled en worden deze weer gebruikt in het productieproces. Dit maakt Hanscraft 97% afvalvrij.

15+ jaren ervaring

Comfortabel genot

Duurzaam productieproces

Getest op kwaliteit

Close
Categorieën